Real Finans forbrukslån

Real Finans er en formidler av norske forbrukslån, og faktisk en av de aktørene som har holdt på lengst med nettopp dette. Selskapet hadde nylig 27årsjubileeum, noe som er ganske så unikt for en låneformidler. For det er nemlig først utover 2000-tallet at slike tjenester har blitt populære i Norge, og med allerede god kjennskap til markedet så er det ikke rart at Real Finans har lyktes med å kapre norske kunder. Det har nok også noe å gjøre med selskapets samarbeid med velkjente banker som DNB, Santander, yA Bank og Bank Norwegian, samt en rekke flere andre banker.

Når du søker om forbrukslån gjennom Real Finans får du altså tilbud fra de overnevnte bankene. Du kan selv sammenligne lånetilbudene, og på denne måten er det svært enkelt å sikre seg et billig forbrukslån. Du øker også sjansene for å få et forbrukslån, ettersom minst en av bankene trolig vil godkjenne søknaden din. Alle lån fra Real Finans er uten sikkerhet, og hvis du søker om et lån gjennom dette selskapet så behøver du generelt ikke å ha noen bekymringer.

Betingelser og vilkår

Men lang erfaring og masse samarbeid med velkjente banker er ikke nok – gode betingelser er viktig dersom man skal få et bra forbrukslån. Den gjennomsnittlige renten for lån søkt om gjennom Real Finans er på 17,9%, og det mener vi er helt i tråd med hva resten av markedet kan tilby. Dessuten er det svært mange som søker om lån gjennom selskapet, og enkelte ender opp med en bedre rente, mens andre igjen må ta til takke med en rente som er høyere.

Den effektive renten beregner alle kostnader man har med et forbrukslån fra Real Finans. Den inkludere altså også gebyrer, som det månedlige termingebyret på 45 kroner, og det faste etableringsgebyret på 950 kroner. Du kan søke om å låne inntil 400 000 kroner fra selskapet, men også så lite som 10 000 kroner.

Til sist kan vi også ta med et låneeksempel på et forbrukslån fra Real Finans. Med en lånesum på 65 000 kroner som skal betales ned over fem år, så vil den totale kostnaden bli på 95 975 kroner med den nevnte eksempelrenten ovenfor.

Hvordan søke om forbrukslånet?

Selv om Real Finans nærmest er som en «dinosaur» å regne i låneformidlingssammenheng, så har de naturligvis moderne systemer for søknader til forbrukslån. På nettsidene kan du enkelt legge inn din søknad om et usikret lån, og selskapet lover rask tilbakemelding. Sjekk først at du oppfyller de kravene som listes opp nedenfor, for hvis du ikke kan krysse av på hvert punkt så vil du trolig få avslag på søknaden.

For å søke om forbrukslån fra Real Finansmå du oppfylle disse kriteriene:

  • Du må være minst 20 år gammel for å søke.
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller inkasso.
  • Du må ha en fast inntekt, og den må samsvare med beløpet du ønsker å låne.
  • Du må ha en ryddig og ordnet økonomi.
  • Er du ikke norsk statsborger, så må du ha bodd i Norge i minst 4 år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *