365Direkte MasterCard

7

Når du først skal ha et kredittkort – hvorfor ikke skaffe deg et av de beste på markedet? De fleste vil si seg enige i at det er lurt, og man kan spare ganske så mye penger og få nokså mange fordeler på å velge «riktig» kredittkort. Og det er her 365Direkte sitt MasterCard kommer inn i bildet. Dette kredittkortet gir deg unike bonuser og fordeler og vil være et kort som er bra å ha for de aller fleste nordmenn. Kredittkortet tilbys av 365Direkte, som er et selskap som eies og driftes av Danske Bank. Med andre ord er det snakk om en ganske så stor bank du har med å gjøre, og da er det kanskje ikke så rart at det er ganske mange fordeler med 365Direkte MasterCard.

Effektiv rente og kredittgrense

Med 365Direkte MasterCard får du en kredittgrense på inntil 50 000 kroner. Det er ikke så veldig mye dersom man sammenligner med andre kredittkort på markedet, og for mange vil ikke dette være nok. Samtidig så har det også en effektiv rente på 25,21 prosent, noe tilbyderen neppe får noe gullmedalje for. Men igjen så er det såpass mange fordeler med 365Direkte MasterCard (les mer om dette lengre ned) som ikke handler om renten eller kredittgrensen.

Med andre ord passer 365Direkte MasterCard seg best for den disiplinerte brukeren. Her gjelder det å betale tilbake regningene sine innen forfallsdato dersom man skal dra nytte av fordelene som kredittkortet byr på. For med en lav kredittgrense og en relativt høy rente så er ikke 365Direkte MasterCard fordelaktig for kredittbrukeren som ønsker å handle ting på avbetaling.

Låneeksempel

15 000,- o/12 mnd. Totalt 16 907 kroner.

Bonuser, rabatter og cashback

365Direkte MasterCard er det optimale kredittkortet for den som ønsker å dra nytte av bonuser, rabatter og cashback. Kredittkortet har nemlig et omfattende cashback-program som gir deg penger tilbake når du handler i utvalgte bransjer. Du får nemlig hele 3,65 prosent i cashback når du handler henholdsvis sko, klær eller drivstoff. Du velger selv bransje, og det er riktignok sistnevnte som de aller fleste ønsker å dra nytte av (les mer om dette i neste avsnitt).

Det eneste som er verdt å tenke på når det gjelder cashback med 365Direkte MasterCard, er at man kan spare maksimalt 2000 kroner per år. Dette er allikevel «nok» for de aller fleste familier i Norge. Kredittkortet gir deg også rabatter på overnatting og hotell, gjennom en del samarbeidende kjeder av kredittkortselskapet.

Bensinkort

8365Direkte MasterCard gjør seg virkelig gjeldende som bensinkort, og kredittkortet må kunne beskrives som et av de beste bensinkortene i landet. Med dagens drivstoffpriser på nesten 15 kroner/literen, så vil man med en prosentvis besparelse på 3,65 prosent spare hele 50 øre per liter drivstoff man fyller – uavhengig av bensinstasjonskjede. Fyller du dessuten hos Esso, så får du en ekstrabonus på 30 øre – og en total innsparing på over 80 øre/literen! Det er nokså mye penger i løpet av et år, og derfor mener vi at 365Direkte MasterCard er ett av de beste bensinkortene på markedet.

Forsikringer

365Direkte MasterCard har ikke reise- eller avbestillingsforsikring inkludert.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • Landets beste bensinbonus?
  • Massevis av fordeler
  • Enkelt å søke om

 

Ulemper:

  • Lav kredittgrense
  • Noe høy effektiv rente

Vilkår

  • Du må være minst 21 år gammel for å søke om 365Direkte MasterCard
  • Du må ha en årsinntekt på minst 140 000 kroner før skatt

Nøkkeltall

Korttype: MasterCard Effektiv rente: 25,21% Aldersgrense: 21 år Rentefri tid: 45 dager Kredittgrense: 50 000 kr Minibank: 35 kr + 1,5% Uttak i bank: 35 kr + 1,5% Valutapåslag: 1,75% Årsavgift: 0 kr Adm.gebyr: 0 kr Varekjøp: 0 kr Faktura: 45 kr (0kr eFaktura) Overtrekkgebyr: 100 kr Cashback: Ja Rabatt: Ja Drivstoffrabatt: Ja Reiseforsikring: Nei

Kontaktinformasjon

Epost: kundeservice@365direkte.no Adresse: P.B 4703, 7466 Trondheim Telefon: 815 00 365

Sammenlign flere kredittkort på www.kredittkortinfo.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *